Jump to content

TesOpste

Members
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About TesOpste

 • Rank
  Newly Registered

For Singles

 • About me
  Er wordt vaak geciteerd dat in het Verenigd Koninkrijk ongeveer 60% van de bevolking geen testament en testament heeft geschreven om hun wensen te beschermen als ze er niet meer zijn. Er zijn veel redenen waarom mensen afschrikken om zo'n belangrijk document te schrijven, variërend van onzeker zijn over hoe je dit precies moet schrijven, wat je moet schrijven en beslissen wie wat krijgt. Apathie draagt ​​ook in belangrijke mate bij aan deze statistieken, omdat veel mensen openlijk toegeven dat ze dingen gewoon op een later tijdstip moeten doen.

  Maar voor degenen die al een testament hebben geschreven, is het eenvoudigweg niet de beste manier om dit eenvoudigweg te ondertekenen en op te slaan. Een testament moet om de paar jaar worden herzien, omdat er duidelijk moet worden nagegaan of uw huidige financiële, gezins- of persoonlijke situatie nog steeds wordt weerspiegeld in uw bestaande document.

  Afgezien van slechts een eenvoudige verandering van wensen, kunnen veel voorkomende redenen voor het moeten veranderen van een wil zijn dat iemand die in de oorspronkelijke wil is genoemd, is overleden. U of een familielid is mogelijk getrouwd, gescheiden, hertrouwd of verweduwd. Er kunnen toevoegingen aan de familie zijn, de waarde van uw bezittingen / vermogen kan zijn toegenomen of verlaagd of een getuige van uw oorspronkelijke wil kan zijn overleden of kan niet worden gevonden.

  Het aanbrengen van een wijziging in Will is niet zo eenvoudig als het wijzigen van het originele document, omdat juridisch gezien elke verandering opnieuw moet worden gezien en ontslag moet nemen. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor iemand die een test wil uitvoeren. Een optie is het toevoegen van een 'Codicil', een apart stuk papier dat de verandering in wensen schetst en vervolgens moet worden afgetreden en moet worden gezien en vervolgens aan de bestaande wil moet worden gehecht. http://www.testamentopstellen.eu

Gender

 • Gender
  Male

Denomination

 • Den
  Not sure yet
TesOpste has no recent activity to show
×